18 آذر 1401

محروم کردن چند نفر از وراث از ارث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.
پدرم فوت کرده.وخونه را بنام مادرم زده.مادرم ازخونه سهم ۲برادرم راسندکرده بنامشان.الباقی مانده بین ۳دختر ویک پسر
سوالم این است باتوجه باینکه بعداز فوت مادر مجددا آن ۲ پسر از بقیه سهم‌میبرند
والان هم حاضر نیستند نوشته بدهند که دیگر سهم‌از الباقی نداریم
آیا مادر میتواند هم اکنون در دفترخانه حاضر شود و آن ۲ پسر را از باقیمانده سهم منتفی نماید؟
ممنون از راهنمایتان..یا راه دیگری هست؟

پسر..

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله ارث می‌برند و کسی نمی تواند مانعی برایشان ایجاد نمایند چرا که مادرتان از سهم خودش. به آن ها بخشیده نه سهم الارثشان موفق و سربلند باشید