18 آذر 1401

انتخاب وکیل و ادامه ی روند پیگیری

دسته بندی : حقوقی | وکالت
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ممنون که جواب دادید .من کمی واضح براتون توضیح میدم کوتاه شاید قبول فرمدید قبول نمیید وکالتمو .برای من تیمی پشت پاپوش درست کردن واسم هستند که نامادری ام سردم دارشون هیت و هر جا میرسه دروغ میگوید برای دادستان محترم نامه نوشتم وایشان دستور به معونت ارجاع محترم دادند متاسفانه منشی و دفتر دار حتی به دستور عمل نکرده و به معاونت ارجاع نداده بودند نامه رو و دستورشو در تمام این مدت هم منشی در جریان بوده که بنده وکیل ندارم ولی متاسفانه با این ها همکاری میکند اگه بخاطر موقعیت اجتماعی که دارم اگه نبود تا الان به نتیجه دل خواه بد شون رسیده بودند ابرو حیثیتم وسط قرار گرفته به راحتی اب خوردن واسشون ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله شما میتوانید با وکیل موضوع را پیگیری کنید ،در هر شهری که هستید شما میتوانید از وکلایی که در سایت فعالیت دارند و اهل همان شهر هستند انتخاب نمایید. موفق و سربلند باشید