19 آذر 1401

آیا مقررات قانون کار آمره هستند

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من داخل یک شرکت قرارداد یک ساله بستم و داخل قرارداد مدت لازم برای استعفا مدت ۲ ماه قبل از ترک کار نوشته شده.الان من می توانم طبق قانون کار بعد از یک ماه سر کار نروم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر در تبصره ماده ۲۱ قانون کار کارگر مکلف شده است که پس از استعفا یک ماه به کار خود ادامه دهد. یک ماه معین شده در این ماده حداکثر زمان است. مقررات قانون کار آمره هستند و هرگونه توافق بر خلاف مقررات قانون کار باطل است هر چند به صورت کتبی باشد. پس استعفای خود را اعلام کنید و بعد از یک ماه میتوانید دیگه به کارتان پایان دهید و سرکار نروید نیاز به دو ماه نیست حتی اگه توافق کتبی داشته باشین این توافق باطل است