19 آذر 1401

رفع ممنوع الخروجی با صدور حکم اعسار

دسته بندی : خانواده | اعسار
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام وقت به خير
همسرم درخواست طلاق توافقي دارد؛ در صورتي كه به توافق نرسيم و همسرم مهريه اش اجرا بگذارد ؛ بنده حسابهايم توقيف و ممنوع الخروج خواهم شد؛ از طرفي چون وضع مالي مناسبي در حال حاضر ندارم بايد تقاضاي اعسار كنم؛
پرسشي كه از خدمتتون داشتم اينه كه آيا بعد از صدور حكم اعسار از دادگاه و تقسيط مهريه خانم ؛ من مي توانم از كشور خارج بشوم و حسابهايم باز ميشود يا خير ؟
شرايطش به چه صورت ميباشد ؟
با تشكر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر مطابق ماده ۲۳ قانون نحوه اجرای محکومیت مالی مصوب ۱۳۹۴/۳/۲۳ مرجع اجرا کننده رأی باید به تقاضای محکوم له قرار ممنوع الخروج بودن محکوم علیه را صادر کند این قرار تا زمان اجرای رأی یا ثبوت اعسار محکوم علیه یا جلب رضایت محکوم له یا سپردن تأمین مناسب یا تحقق کفالت مطابق قانون مدنی به قوت خود باقی است پس با ثبوت اعسار میتوانید رفع ممنوع الخروجی را درخواست نمایید و همچنین با ثبوت اعسار و تقسیط آن از حسابهای بانکی شما رفع مسدودیت میشود.