09 خرداد 1400

نفقه فرزند و نحوه اعتراض

دسته بندی : خانواده | نفقه
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر؛شوهرم درخواست طلاق داده ویه بچه دارم براتعیین نفقه فرزندم :کارشناس تعیین کرده مبلغ نفقه رو:الان ابلاغ اومده که مبلغ نفقه فرزندم روتعیین کردندوابلاغ اومده که دستمزدکارشناس ۴۰۰تومن میشه وشخص ذی سمت بایدپرداخت کنه :میخوام ببینم شخص ذی سمت من میشم یااون :چون همسرم درتواست طلاق داده وحضانت فرزندم بامنه :مبخوام بدونم نیازی هس من برم دادگاه یاخیر:ایشون میتونن رومبلغ ۱۲۰۰ ماهی اعتراض کنندبااینکه کارشناس تعیین کرده ؟ممنون میشم راهنمایی فرمایید:من میخوام بدونم اگه ایشون میتوننداعتراض کنند من هم میتوانم اعتراض کنم :چون من نمیخوان اعتراض کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.باتوجه به اینکه شما دادخواست نفقه فرزند را تقدیم نمودید بایستی هزینه کارشناسی هم پرداخت نمایید و در آخر شوهر شما محکوم به پرداخت میگردد.برای هردونفر شماهم نظریه کارشناسی قابل اعتراض میباشد.موید باشید