10 خرداد 1400

پرداخت وجه به حساب ثالث

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
صادق سوری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، شخصی از بنده مبلغی طلبکار است که مبلغ آن زیاد است در حال حاضر می خواهم بدهی خودم را به ایشان پرداخت کنم ، از ایشان شماره حسابی دارم که حساب مشترک ایشان باشخص دیگری می باشد ، آیا اگر بدهی خود را به حسابی که ایشان با شخص دیگری مشترک است واریز کنم مشکلی ندارد ؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتونید بدهی رو به حساب سپرده دادگاه واریز و با ارسال اظهارنامه طرف را مطلع کنید تا مسئولیت از ذمه شما ساقط شود