21 آذر 1401

معاملات به صورت سند عادی

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به اصلاح سند مالکیت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من خانه قولنامه ای را با اسرار بنگاهی بدون قولنامه مادر فروختم وحالا از من قولنامه مادر را می‌خواهند ودر ضمن صاحب اولیه زمین هم زنده است از من بابت امضای استشهاد پول می‌خواهد چه کار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه شما ملک را در طول افراد خریده اید یعنی سلسله معاملات شما به مالک اصلی بر میگردد مشکلی برای شما ایجاد نمیشود. صاحب اصلی زمین در این صورت موظف به است به قراردادها عمل کند و اصلا امضای ایشان با عنوان شهود لازم نیست