11 خرداد 1400

ایا انتقال اثاثیه منزل بدون اذن زوج جرم دارد ؟

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام الان به مدت 1ماه هست که همسرم زوجه زندگی را ترک کرده و پسر2.5ساله ام را به مراه اثاثیه منزلی که خودم تهیه کردم و صفر تا صد اثاثیه را خودم خریدم را با خودبرده است ممکن است راهمایی کنید که چکار کنم بهتر است البته تا الان نزدیک به 9 سال از زندگی مشترکمان میگذرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم‌حضانت طفل تا هفت سال با مادر ( زوجه ) است و لی انتقال اثاثیه منزل حتی اگر جزیی از جهیزیه باشد باید با حکم مرجع قضایی یا شورای حل اختلاف انتقال یا تحویل زوجه شود اما اگر مدارک و اسناد خرید اثاثیه را دارید که متعلق شماست حق طرح دادخواست استرداد اموال دارید هر چند ممکنه که تحت عنوان سرقت هم ( به دلیل عدم اطلاع شما و بدون اذن ) قابل طرح شکایت هست لکن معمولا چون در دفاع ممکنه زوجه ادعا کند اموال خودش را برده و اختلاف در مالکیت پیش اید به دلیل فقد سو نیت منع تعقیب صادر خواهد شد