22 خرداد 1400

الزام به تمکین و بازگشت به منزل از سوی زوجه

دسته بندی : خانواده | تمکین
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

همسر قانونی و شرعی اینجانب ، متاسفانه مدتی هست بدون داشتن هیچگونه
اختلاف و مشکلی بدون اذن و میل بنده منزل را ترک و به منزل پدر رفته و به
درخواستهای مکرر اینجانب و خیر خواهان و بزرگترها مبنی بر بازگشت به منزل و ادامه
زندگی مشترک هیچگونه پاسخی نداده ..دادگاه تمکین وکیلش اومده کفته زوجه قصد باز گشت به منزل داره و هیچ دلیل موجهی مبنی بر ترک منزل از طرف زوجه نداشته .. حکم اعلامی عدم تمکین صادر شده ،در حال حاظر همسر ام دادخواست استرداد جهیزه داده و برده لوازم ظاهرا قصد بازگشت نداره (مسکن وتهیه اثاث منزل توسط اینجانب صورت گرفته ) چه اقدام قانونی میتونم انجام بدهم ؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام،با توجه به تهیه میکن و اثاث البیت از سوی شما،بایستی با اجاره نامه به اجرای احکام مراجعه نمایید و با مامور برای اجرای حکم تمکین و بازگشت زوجه به منزل اقدام نمایید اگر حاضر به بازگشت نبود زوجه ناشزه بوده و نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد.موید باشید