27 آذر 1401

کسر متراژ زمین خریداری شده

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به اصلاح سند مالکیت
الهه پدیدار
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده زمینی اوقافی را به متراژ 139 متر خریدم اما موقع خرید از پروانه ساخت و اجاره اوقاف سردرنمیاورد که در پروانه زمین118/5 متر یعنی 20 متر و نیم تعریض داشته و فروشنده بابتش از شهرداری خسارت گرفته بوده، اما موقع خرید من متوجه این موضوع نشدم
و شکایت کردم
الان قولنامه من 139 متره که بهم فروخته ولی پروانه ساخت و اجاره نامه اوقاف 118/5 متر میباشد و طرف هم میگه من 118 متر بهت فروختم تمامی مدارک رو دادم خوندی، داخل قولنامه حدودی گفتیم 139
وکلای عزیز لطفا راهنمایی میکنید

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام و احترام ،کاربر گرامی در خصوص زمین شما متراژ پروانه ی ساخت و اجاره نامه ی اوقاف قابل قبول می‌باشد لذا چنانچه مبلغی اضافه پرداخت نموده اید میتوانید جهت دریافت مازاد مبلغ علیه طرف مقابل سوال طرح نمایید