28 خرداد 1400

مطالبه نفقه دختر شانزده ساله از پدر بزرگ امکان دارد ؟

دسته بندی : خانواده | نفقه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من دختر شانزده ساله دارم که برای نفقه از پدر بزرگ او شکایت کرده ام تا الآنم با وجود شکایت چیزی پرداخت نکرده بنده هر ماه. برای دریافت نفقه باید از ایشان شکایت کنم میشه راهنمایی کنید که هر ماه برای شکایت حاظر نشوم چون واقعا توان جسمی ومالی ندارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم مطالبه نفقه از پدربزرگ یا جد پدری امکان پذیر است ولی باید سه شرط محقق باشد ۱- تمکن مالی پدر بزرگ در پرداخت نفقه ۲- فرزند قادر به اشتغال و تامین مالی خود نباشد ۳- نفقه ایام گذشته نباشد