سند ملک را انتقال نمیدهد باید چکار کنم؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من یه ملکی خریدم بعد همه پول هم دادم حالا هی زنگ میزنم بیاد سند بزنه نمیاد این ایا بعد از چند روز گوشش هم خاموش کرده حالا من نمیدونم چه کار کنم خونه به نامم نیست نمیدونم چه کار کنم میشه یه راهنمای کنید؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر با قرارداد عادی خریداری نمودید باید دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و مالک پلاک ثبتی را به دادگاه محل وقوع ملک بدهید