31 خرداد 1400

انقال و تنظیم سند خودرویی که چند دست خرید و فروش شده است چگونه است

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
محمد علیزاده هستم
متاسفانه به یه مشکل حقوقی برخوردم میخواستم از شما راهنمایی بگیرم
من تاریخ ۹۹.۶.۳ یه ماشین پراید رو به صورت تصادفی از یه بنده خدایی خریدم
بعد یه قولنامه دستی نوشتیم و قرار شد یه مبلغی رو بعد تنظیم سند پرداخت کنیم
خلاصه من ماشین رو گرفتم و شروع کردم به درست کردن ماشین
بعد از یک مدت طرف شروع به امروز و فردا کردن برای تنظیم سند کرد
بعد ما پیگیری کردیم فهمیدیم ماشین چند دست خرید و فروش شده رسیده به دست ما
ما از شخصی به نام عباس توکل خریدم و این بنده خدا از یه شخصی به نام نصیری خریده و این هم از شخصی به نام بهنام گرجی پور خریده و بهنام گرجی پور سال ۹۳ از شخصی به نام ناصر نائجیان خریده
سال ۹۳ که بهنام گرجی پور از ناصر نائجیان خریده بود وکالت تعویض پلاک رو داشت و تعویض پلاک کرد و برگه سبز هم به نام خودش زد ولی سند قطعی منقول رو به اسم خودش نزد
بعدش این بنده خدا نائجیان هم الان فوت شده
آقای عباس توکل و آقای نصیری کارشون خرید فروش ماشین هست
خلاصه بعد ۲ ماه این بنده خدایی که ما باهاش طرف حساب بودیم عباس توکل اومد گفت که بیاین به شما وکالت تعویض پلاک رو از بهنام گرجی پور میگیرم و به شما میدم تا شما برین پلاک رو به نام خودتون ثبت کنید
ما هم وکالت رو گرفتیم و رفتیم تعویض پلاک کردیم و برگه سبز رو به نام خودمون زدیم
بعد گفت باید مدارک رو بدین به من تا من برم دنبال انحصار وراثت و از وراث امضا بگیرم و سند قطعی رو براتون بزنم
ما هم سند رو براش فرستادم و الان تقریبا ۷ ماه شده که این بنده خدا امروز و فردا می‌کنه و سند رو نمیزنه
یه روز میگه بچه های ناصر نائجیان پول میخان
یه روز میگه من دارم به صورت یواشکی سند میزنم واست
هر موقع هم بهش زنگ بزنیم یه داستان جدید سر هم می‌کنه و امروز فردا میکنه
الان با این شرایط که دارم چیکار میتونم بکنم
نا گفته نمونه از مدارکم کپی دارم و موقع خرید ماشین هم ۲ تا شاهد مرد هم داشتم
و تا الان تماس های که باهاش داشتم رو ویس دارم
و یه قول نامه دستی هم ازش دارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود در خدمت شما هستیم با توجه به انجام مراحل تعویض پلاک و دریافت برگ سبز خودرو به نام خودتون تا حدی جای نگرانی نیست لیکن اگر تمایل به انتقال رسمی خودرو به نام خود هستین باید دادخواستی با خواسته الزام به تنظیم سند رسمی خودرو در دادگااه محل اقامت یکی از خواندگان طرح نمایید و حتما ایادی قبلی که خودرو را خرید و فروش نموده اند و شخصی که سند رسمی به نامش است را در ستون خواندگان قرار دهید موفق باشید