31 خرداد 1400

مطالبه وجه محکوم به از شهرداری چگونه است ؟

دسته بندی : شهرداریها | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وخسته نباشید خدمت تمامی عزیزان،اینجانب جانباز بازنشسته نیروی انتظامی علی شهبازپور از خراسان رضوی شهرستان قوچان بنده یک زمین دارم که شهرداری آن را گرفته ولوله گاز برده و آسفالت کرده باوجود محکوم کردن شهرداری خسارتی نمیده وبهانه نداشتن بودجه رامیگیره والباقی زمین را چندنفر شرور بصورت شبانه ساخت و ساز انجام دادن باوجود محکوم شدن شرورین دستور تخریب رانمیدن و چندساله دادگاه ماراشعبه به شعبه می‌فرستند باوجود محکومیت شرورین از تجدیدنظر مشهدبازهم طرفین با داشتن آشنا در دادگاه پرونده را بررسی نمیکنن وشرورین باداشتن هزاران پرونده زمین خواری باز هم قاضی از آنها حمایت می‌کنه و کارشناسان ثبتی هم یک مشت دزد عین خودشان هستن شماره تماس 09155811591

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم راجع به طلب از شهرداری بابت رای محکومیت پس از صدور اجراییه شهرداری یک سال فرصت پرداخت دارد و پس از آن دادگاه برداشت از حساب شهرداری را صادر می نماید در مورد احکام دیگر نیاز به بررسی پرونده اجراست از شهر خود وکیل بگیرید تا پس از مطالعه پرونده ایراد اجرای حکم را به اطلاع شما برساند