اعسار از پرداخت مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
مهریه همسر بنده ۸۰ سکه می باشد
اگه بنده درخواست طلاق بدهم میتوانم بعد از آمدن رای طلاق برای مهریه اعسار بدهم؟
بنده جز حقوق کارمندی هیچ مال و اموالی ندارم و میتوانم به شهادت شهود و فیش حقوقی به دادگاه ثابت کنم
بعضی از وکلا میگویند قطعا نزدیک ۴۰ تا ۵۰ سکه پیش قسط میبرند؟
نظر شما حدودی چیست برای پیش قسط؟
ممکن است قاضی در حدود ۵تا ۱۰ سکه پیش قسط تعیین کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما در ضمن دادخواست طلاق می توانید درخواست اعسار از پرداخت یکجای مهریه نیز داشته باشید و دادگاه با توجه به تمکن مالی شما که احراز می کند رای خواهد داد و اعلام نظر از طرف وکیل در این مورد موضوعیت ندارد