03 تیر 1400

مدت زمانی که فرزند دخترمیتواندبسته به شرایطی ازپدرنفقه دریافت کند

دسته بندی : خانواده | نفقه
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

فرزند دختر هستم تا چه زمانی می توانم از پدرم نفقه بگیرم . اگر میتوانم بگیرم کجا و چه اقدامی انجام بدهم تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام فرزند دخترتازمانی که ازدواج نکرده وبه سنی نرسیده که بتواندمخارج خودراتامین کندپرداخت نفقه به عهده پدرمیباشددرصورتی که استطاعت مالی داشته باشد وپرداخت نکند به حبس تعزیری درجه 6 (6ماه تا2سال حبس ) محکوم میشود که البته قابل گذشت است شما میتوانید به شورای حل اختلاف مراجعه کرده ودادخواست نفقه دهید که توسط کارشناس باتوجه به سنوسال وضعیت خانوادگی ومیزان درامد پرداخت کننده وازاین قبیل تعیین میشود.