چه زمانی می توانم الزام همسرم را به تمکین خاص و عام از دادگاه درخواست کنم؟

دسته بندی : خانواده | تمکین
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.
من منزل مسکونی حدود پنجاه متر در تهران رهن کرده ام .
از زنم خواستم برای خرید وسایل خونه به سلیقه ایشون به تهران بیاید تا زندگی را شروع کنیم.
اما ایشون امتناع میکند و میگوید چون خونه کوچیک هست نمی آید.
ایشون الان در خونه قم تنهایی و به صورت استیجاری زندگی میکند و کل دارایی ایشون دویست میلیون تومان است.
وضع مالی پدرشان (معلم بازنشسته)هم متوسط شهر قم هست.
آیا با این شرایط میتوانم برای الزام به تمکین اقدام کنم؟یا باید حتما وسایل خونه را به سلیقه خودم بخرم بعد اقدام به گرفتن الزام به تمکین کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما باید منزل و کلیه اثاث البیت مورد نیاز را تهیه سپس دادخواست تمکین بدهید