07 تیر 1400

درخواست طلاق توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
مرضیه جعفرخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و ارادت میخواستم بدونم که آیا خانمی میتونه دادخواست طلاق بده برای اینکه شوهرش طی چند سال زندگی مشترک بارها و بارها خودش و بچه هاش رو مورد آزار و اذیت و ضرب و شتم قرار میده.چطور میتونه طلاق بگیره?

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بر اساس بند ۴ماده ۱۱۳۰قانون مدنی ضرب و شتم از موارد عسر و حرج می باشد که با اثبات این امر توسط زوجه برای دادگاه، زوجه میتواند درخواست طلاق کند و دادگاه حکم طلاق را صادر مینماید. اخذ حضانت فرزندان در صورتی که زیر سن بلوغ هستند نیاز به طرح دعوای جدا دارد و زیر مجموعه دعوای طلاق نیست