نفقه زن در چه صورتی به او تعلق می گیرد؟

دسته بندی : خانواده | نفقه
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با توجه به اینکه همسر بنده، در منزل مستقل خودشان در شهرستان هستند (دوران عقد هستیم و هر دو ازدواج دوممون بوده است)و هنوز نتوانسته ام منزل مسکونی مورد تایید ایشان را در تهران تامین کنم، چکار کنم که بهانه عدم دادن نفقه را از ایشون بگیرم ؟مثلا ماهانه مبلغی بریزم به کارتش؟و این مبلغ حدودا چه قدر باشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم ، حق حبس مربوط به زوجه ای است که باکره باشد ، اگر زوجه این شرایط را دارد ، میتواند از حق حبس استفاده کند و بدون تمکین ، نفقه خود را مطالبه نماید ، میزان نفقه با توجه به شرایط زوجه و توسط کارشناس تعیین میشود