08 تیر 1400

شكايت مجدد پس از صدور قرار منع تعقيب

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا در صورت صدور قرار منع تعقیب امکان شکایت مجدد برای شاکی دررجرم کلاهبرداری و فروش مال غیر وجود دارد یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام امكان طرح مجدد شكايت با همان دلايل وجود ندارد و چنانچه در متن راي اصداري علت منع تعقيب ،عدم وجود دلايل و عدم كفايت ادله ارائه شده ميباشد ،در صورت وجود دليل جديدي براي تعقيب ميتوانيد از دادستان درخواست شكايت و تقيب مجدد فرد موردنظر را درخواست بفرماييد مويد باشيد