08 تیر 1400

استرداد هداياي نامزدي

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پس گرفتن اموال بعد از بهم خوردن نامزدی... بنده به قصد خواستگاری دختری مراجعه کردم ولی بعداز مدتی خانواده عروس این وصلت را بهم زدند آن ها النگوی بنده را شکستند که یک میلیون تومان روی طلا ضرر کردم . نزدیک به ۸۴۰ تومن پول به حساب دختر واریز کردم که پرینت های واریزی موجود هست .. ولی با شکایت کردن پرونده در نزد شورای حل اختلاف هست که میگن پول طلا را نصف بهت میدیم و پول ها رو میگن ک بهم نمیدن .. و خیلی خرید لباس انجام دادم که میگن هیچ کدوم رو بهم نمیدن ... حالا نمیدانم که چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام هداياي دوران نامزدي در صورتي كه عين آن موجود باشد ميتواند عين آن را دريافت كنيد و اگر عين اون موجود نباشه قيمتش رو دريافت كنيد منتاها قيمت هدايايي قابل مطالبه هست كه غير مصرفي باشند و عطر و لباس معمولا مصرفي و تمام شدني هستند .بحث پرداخت پول از بحث هداياي نامزدي خارج است