07 دی 1401

اعتراض به دادخواست اعسار و تعدیل

دسته بندی : خانواده | اعسار
الهه پدیدار
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من رای سکه هام ازتجدید نطرقطعی اومده ۲۳وم اذر و گفتن ۳سکه بهم بدن بعد ۱۷ماه یک باریدونه الان شوهرم ۲۹هم اذر درخواست تعدیل داده وفراریه هیچیم پرداخت نکرده و جلسه ریدگی گذاشتن من چطوری ازخودم دفاع کنم چی بگم ن پرداختشون کرده تواین یک هفته ن هستش هیچیمم نمیده وام ازدواجم من پرداخت میکنم به دلیل ضامن بودن چیکارکنم درخواستشورد کنن من شنیدم باید پرداخت کنه و۶ماه بگذره بعد این درخواستو بده اینا تو یک هفته درخواست دادن وصعشم مثل قبله کشاورزی میکنه یا کارگری خودشم گفته یه جا بیکار یه جا کشاورز یه جا روزمزد شاهداییم که امضا کردن دروغ میگن رایمم قطعی اومده

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام و احترام ،کاربر گرامی شما باید به شهادت شهود استناد کنید و اینکه تقاضای اعسار رو با شهود تون ارائه دهید