09 تیر 1400

نفقه فرزند و ارث پدری

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من از تقریبا سه سالگی پدر مادرم جدا شدن و پیش پدر و مادر بزرگ مادریم زندگی میکنم
الان 23سال سنم شده میخواستم بدونم میتونم ادعای ارث بکنم؟ چون میدونم چنین چیزی از لحاظ قانونی امکان پذیر نیست که فرزند از ارث محروم بشه اما پدرم در ازدواج مجددش خودشون بیشتر اموال یا همه رو به نام زنش کرده یا اگر حکم دادگاه براش بیاد به نام همسرشون میکنن فورا میخواستم بدونم اصلا امکان پذیر هست من ادعای ارث بکنم و بگم پدرم هیچ وقت هیچ هزینه ای زندگی منو رو نداده و زمانی که هنوز جدا نشده بودن تلاش میکرده حتی فرزند خودشو بکشه چیزی خودش هم بهم گفته میتونم تمام هزینه های که حداقل تا سن قانونی یعنی 18سال رو که حق من هست ازشون مطالبه بکنم؟ متشکرم زودتر بهم بگید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام شما قطعا ارث میبرید اما تحقق ارث منوط به فوت مورث است و در صورتی که پدر شما در زمان حیات خود اموال را به دیگران منتقل کند ، چیزی باقی نمیماند که از طریق ارث به شما برسد ، در مورد هزینه های ۲۳ سال گذشته نیز افرادی که سرپرستی شما را به عهده داشتند باید مطالبه کنند و شما هم میتوانید دادخواست نفقه بدید