12 تیر 1400

اصلاح وتغییرنام خانوادگی فرزند

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من 24 سالمه و 7 سالگی، مادرم حضانت من رو از طریق دادگاه به عهده گرفت. میخواستم بدونم میشه فامیلی مادرم رو استفاده کنم؟ ثبت احوال موافقت نکرد، میشه از طریق دادگاه اقدام کرد؟ احتمال موفقیتش چقدره؟ ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بامراجعه به دادگاه شهرستان محل صدورشناسنامه ازدادگاه تقاضا کنید نسبت به تغییرنام خانوادگی حکم صادرکند دادگاه درصورتی که دلیل شمارا منطقی تشخیص دهد حکم به تغییر واصلاح شناسنامه خواهد داد بعداز اینکه دادگاه حکم راصادر کرد اداره ثبت احوال نسبت به اصلاح مشخصات شناسنامه شخص اقدام وشناسنامه جدیدصادر میکند.نکته اینکه برگشت به نام خانوادگی اولیه امکان پذیرنیست .