10 دی 1401

انصراف از ثبت موسسه

دسته بندی : ثبتی | سایر دعاوی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من شهریور ۱۴۰۰ با یک خانمی خواستم همکاری کنم برای موسسه مد و لباس که میخواست شروع کنه فعالیتش رو ولی بعد از یه مدت دیدم نمیتونم با این خانم از هیچ نظر به تفاهم برسم و به اداره فرهنگ و ارشاد رفتم و انصرافم رو اعلام کردم در تاریخ اردیبهشت ۱۴۰۱.(قبل از زدن تابلو و شروع به کار کردن موسسه انصراف دادم)
ولی هنوز اون خانم با اسم و مدرک من داره اونجا رو اداره میکنه و فعالیت داره چندین بار به اداره فرهنگ مراجعه کردم ولی گفتن مراحلش طول میکشه تا از لیست خارج بشی .ایا واقعا همینقدر مراحل طولانیه؟لازم نیس جایه دیگه ای برم برا ثبت انصرافم؟میترسم با اسم من هزار اتفاق میوفته بعد پای منم گیر باشه .سه بار تو این مدت برام اخطاریه اومده ک مالیاتتون رو پرداخت کنید.
میترسم اداره فرهنگ و ارشاد چون با اون خانم اشناست کار منو انجام نداده باشه لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی ثبت موسسه کدو لباس اگر بصورت شرکتی بوده و شما اگر در سامانه ثبت موسسات انصراف خود را اعلام ننموده اید از طریق ورود به سامانه ثبت اینترنتی انصراف از درخواست را از سایت اداره ثبت موسسات نیز میتوانید اقدام نمایید. در غیر اینصورت از همان مرجع مربوطه با ارسال اظهارنامه. و یا حضورا می بایست پیگیری نمایید . موفق و سربلند باشید