14 تیر 1400

انتشار فيلم و عكس خصوصي ديگران

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ... شخصی در تلگرام به من پیام داد...عکسهاشو فرستاد و گفت به من در واتساپ پیام بده به فلان شماره واتساپ و عکسهام رو هم بفرست که بفهمم تویی...بعد هم بلاک کرد...من هم از این مکالمه در تلگرام اسکرین شات گرفتم...بعد به این خیال که فک کردم از دوستانمه و داره شوخی میکنه رفتم پیام دادم دوتا از عکس هارم فرستادم...که ببینم چی میگه و کیه...بعد برگشت گفت تو کی هستی عکسارو از کجا اوردی گفتم خودت فرستادی اسکرین پیامشم که گفته بود بفرست فرستادم...گفت حالا بهت نشون میدم و خلاصه دیدم اینجوریه شرایط بلاک کردم...ریپورت زدم و اکانت واتساپمم دلیت زدم...الان سوالم اینه که اون شخص اگ اسکرین داشته باشه میتونه شکایت کنه به جرم خاصی ازم؟؟؟و اینکه اگه بکنه من چیکار کنم ؟؟؟اسکرینایی ک گرفتم به درد میخوره برا اثبات؟؟؟حسم میگه میخاست یا تو واتساپ اخازی کنه بگه پول بده شکایت نکنم...یا شکایت کنه بگه یه پولی بده رضایت بدم....یا اینکه شخص سومی من رو انداخته وسط دعواش با این خانوم...خلاصه که چی به چیه؟؟؟چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام با عنايت به اينكه قصد مجرمانه شما در اين كار محرز نبوده و انتشار عكس ها به جهت انتشار عكس خصوصي براي شخص ديگري نبوده نميتوان عنوان مجرمانه اي در نظر گرفت و در صورت شكايت از شما ميتوانيد اسكرين شات رو ضميمه و به همين مورد عدم سو نيت براي انتشار عكس خصوصي ديگري استناد بفرماييد مويد باشيد