12 دی 1401

سوال در مورد نحوه انتخاب داور توسط دادگستری

دسته بندی : داوری | درخواست تعیین داور
علی حیاتی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام شبتون خوش خواستم بدونم وقتی دادخواست تعیین داور رو از دادگاه بدهیم دادگاه چه کسی را به عنوان داور معرفی میکند آیا از ارگان خاصی داور معرفی میشود و حق الرحمن داوری چقدر هست پیشاپیش از زحمات شما سپاسگزارم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام وقت شما بخیر داور توسط دادگاه و از داوران کانون داوری تعیین خواهد شد و حق الزحمه ان با توجه به موضوع و خواسته دعوا متفاوت است موفق باشید