16 تیر 1400

عدم توانایی وکیل درمشاوره وانجام وکالت صحیح

دسته بندی : حقوقی | وکالت
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده برج ۹ سال ۹۹ تصادف کردم پزشکی قانونی بهم تا برج ۲ سال ۱۴۰۰ استراحت پزشکی داد
وکیل گفت شما می تونید بخشی از دیه رو بگیرید واقدام کرد حدودا ۷۸میلیون در ۱۵ اسفند ۹۹ گرفت اما اصلا اطلاع ندادکه این مبلغ که میگیرم براساس درصد حساب میشه الان که رای قطعی امده برای حدودا ۵۹ درصد اعلام کرده دادگاه و مراحل بیمه که طی شده بیمه مبلغ ۷۸ میلیون رو براساس دیه سال ۹۹ حدودا ۲۴ درصد در نظر گرفته و مابقی رو که حدودا ۳۵ درصد میشه بروز پرداخت میکنه
متاسفانه وکیل هم اینو نگفت که درصد حساب میشه حتی خودش اطلاع نداشت وگرنه اصلا به خاطر ۱۵ روز اقدام نمیکردم
حالا این وسط حدودا من ۳۰ میلیون متضررشدم بخاطر سهل انگاری وکیلم
متاسفانه حتی در جریان کاردست جواب تلفن نمیدن حتی جواب پیام نمیدن یا موردی رو که ازش می خوایم پیگیری کنند اصلا زنگ نمیزنن اطلاع بدن نتیجه رو دو روز طول میکشه تا جواب بدن با کلی زنگ وپیام
حالا که دیه داره پرداخت میشه ادای کل قردادشو که ۱۲ درصد دیه میشه داره با وجود ضرری که بهم زده چکارمیتونم بکنم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرمحترم وجوهی راکه قبل ازسال 1400 توسط وکیل پیگیری واخذ شده است چناچه شما رضایت نامه نداده باشید وفرم های شرکت بیمه راامضانکرده باشید می توانید بدلیل سهل انگاری وعدم توانایی علمی ازباب قصورانجام شده وکیل به دادسرای انتظامی کانون مربوطه وی شکایت کنید.