12 دی 1401

اعتراض به جریمه تعیین شده توسط کمیسیون

دسته بندی : شهرداریها | سایر دعاوی
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. برای ملکی ساختمانی دو طبقه در سال ۷۰ سند صادر شده . این ملک زیر زمین هم دارد که در سند مسکونی قید شده. سال ۹۵ طبقه سوم ساخته شده . حالا برای اینکه طبقه سوم رو جزو سند بیارن شهرداری از زیرزمین ایراد گرفته که باید پارکینگ باشه و جریمه ۲۵۰ میلیون در نظر گرفتن. بایا چیکار کرد

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود ابتدا اعتراض خد را نسبت به جریمه خمذکور در کمیسین تجدید نظر همون سازمان اعلام کنید اگر اونجا هم رفتید و درخواستتون رد شده یا معدش گذشته اعتراضتون رو به دیوان عدالت اداری تقدیم بفرمایید منتهای مراتب تا زمان صدور رای دیوان اجازه ساخت و ساز ندارید چراکه رسیدگی در دیوان مانع اجرای احکام مراجع تصمیم گیری شهرداری به غیر از بحث تخریب نیست