13 دی 1401

رفع بازداشت ملکی که قبلاً به وسیله سند عادی فروخته شددر اداره ثبت

دسته بندی : حقوقی | رفع اثر از اموال توقیفی غیر منقول
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده ملکی را در سال98 از اداره ثبت بازداشت کردم شخصی بابت مبایعنامه ورود ثالث کرد ولی دادگاه حکم بطلان دعوا را صادر کرد و حکم در دادگاه قطعی شد بنده طی توافقی با مالک سند را در تاریخ5 /8/ 1401قطعی بنام خودم زدم و سند تک برگ گرفتم الان متوجه شدم همسر همان شخص در تاریخ24 /5/ 1401با همان مبایعنامه که قبلا دادگاه درموردش حکم صادر نموده است اقدام به بازداشت ملک از اجرای احکام مدنی بابت مهریه کرده الان چطور میتونم رفع بازداشت کنم با توجه ماده 146 و داشتن حکم قطعی دادگاه حقوقی و کیفری و اینکه حکم قطعی شده آیا میتونم با لایحه ای تقاضای رفع بازداشت کنم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خدمت شما کاربر گرامی با توجه به اینکه توقیف ملک بعد از انتقال آن به وسیله سند عادی به شما بوده بنابراین شما ابتدا اعتراض خود را به اداره ثبت اعلام کنید و سپس دادخواست رفع توقیف از ملک را با ارایه اسناد و مدارک از جمله مبایعه‌نامه و سایر ادله در دادگاه ارایه کنید