21 تیر 1400

مطالبه وجه قرارداد از طریق اظهارنامه

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
محسن حبیبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام به موجب قرار دادی شخصی به من بدهکار می باشد اما حالا از پرداخت بدهی خود امتناع می کند لطفاً راهنمایی فرمایید چکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باعرض سلام و ادب برای مطالبه وجه قرارداد ابتدا اظهارنامه ای از طریق دفاتر خدمات قضایی برای طرف مقابل ارسال نمایید ودر آن موعدی کوتاه مانند ۲ یا۳ روز برای پرداخت وجه تعیین کرده وبعد از آن اگر مقدار طلب کمتر از ۲۰میلیون میباشد در شورای حل اختلاف محل اقامت خوانده ودر غیر این صورت در دادگاه محل اقامت ایشان طرح دعوا نمایید.