14 دی 1401

آماده نبودن سند تک برگ برای انتقال ملک

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به صدور سند مالکیت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
ملکی فروختم چند روز دیگه وقت محضر داریم برای بنام زدن ملک .و برای تک برگ کردن سند اقدام کردم ولی هنوز سند آماده نشده و به دستم نرسیده باید چیکارکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به اداره ثبت املاک محل خود مراجعه کنید و در صورت آماده نبودن سند تک برگ در خواست نامه ای مبنی بر این قضیه خطاب به دفتر اسناد کنید.یا درخواست رونوشت از سند دفترچه ای سابق نمایید.