14 دی 1401

در خواست الزام به تفکیک ملک

دسته بندی : ثبتی | الزام به تفکیک ملک
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشید
ملکی ۲۰۰متری به شرط ۱۰ سال پیش خریداری کردم ولی هنوز تفکیک نشده و در قولنامه ای که خریدم به شرط تفکیک هست ودر آن زمان مشخص نشده .
آیا می توان به مراجع قضایی شکایت کرد .
با تشکر از پاسخگویی شما

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله میتوانیددرخواست الزام به تفکیک ملک دهیدنه در خواست افراز و به در خواست شما رسیدگی می‌شود. اما افراز هم در اداره ثبت اسناد و هم در دادگاه باید رسیدگی شود. در مورد الزام به تفکیک ملک تنها دریافت صورت مجلس تفکیکی کافی بوده اما در در مورد درخواست افراز نیاز به صدور رای در دادگاه است. موفق و سربلند باشید