16 دی 1401

عزل امین و راههای آن

دسته بندی : ارث و امور حسبی | عزل امین
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ایا امکان عزل امینی که به ولی قهری محجور،، ضم امین گردید وجود دارد درصورت یکه پاسخ مثبت باشد چگونه.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر بله میتوان عزل کرد در صورت شکایت از امین به دلیل عدم پرداخت هزینه های محجور (ممیز) در صورتی که دادستان کوتاهی امین را در پرداخت هزینه ها به اطلاع دادگاه برساند چنانچه عدم توانایی امین احراز گردد محجور و هر کس که با محجور نسبتی دارد می تواند سبب عزل امین را به اطلاع دادگاه برساند. چنانچه دادستان سبب عزل را تشخیص دهد از دادگاه درخواست عزل امین را می نماید.