16 دی 1401

درخواست توقف عملیات اجرایی چک و ابطال اجراییه

دسته بندی : حقوقی | ابطال اجرائیه (موضوع اجرائیه مالی است)
یونس برجی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک فقر چک دادم به کسی بعدازسه سال اجراییه گرفته بعد فهمیدم امضا چک جعل شده شکایت کیفری ازاون کسی که اجراییه گرفته به عنوان جعل واستفاده سند مجعول ودادخواست ابطال اجراییه وتوقف اجراییه دادم وشکایت کیفری پیوست دادخواست کردم هنوز شکایت کیفری در مرحله مقدماتی بعداز چند روز اخطاریه رفع نقص هزینه دادرسی آ مددادخواست اعسار از هزینه دادرسی دادم مهلت اجراییه چندروز دیگه تمام میشه اون طرف که اجراییه گرفته می‌تواندجلب بگیر تو دادخواست عنوان کردم ابطال وتوقف ولي برام رفع نقص آ مد که نقص برطرف کردم فرستادم آ یا بااین کارهایی که انجام دادم توقف صورت میگیره شکایت بنده درحال مقدماتی اگر کاری مانده که انجام ندادم لطفا راهنمایی فرمایید باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. با توجه به دادخواست و اقدامات شما .لازم است که حضوری به دفتر شعبه مراجعه و از قاضی محترم بخواهید با توجه به مستندات ، نسبت به توقف موقت عملیات اجرایی تصمیم گیری نمایند. همچنین در صورت عدم دستور توقف عملیات .به جهت احتیاط دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به ارسال نمایید و گواهی آنرا به اجرای احکام تحویل دهید تا نسبت به عدم صدور جلب اقدام گردد.