07 بهمن 1401

ابطال تقسیم نامه ممکن است ؟

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
مهدی عابدمسرورخواه
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و عرض خسته نباشید
زمینی در روستا بین ورثه ای تقسیم شد درسال 98 و تقسیم نامه تنظیم شد بین ورثه و همه آن ها راضی شدند و امضا کردند و شورای محل هم آن را امضا کرد و الان با گذشت چند سال دو نفر از ورثه با مراجعه به اداره منبع طبیعی متوجه شدند که بخشی از زمین آنان جزو اراضی ملی بوده
وبعد اقدام به تنظیم دادخواست ابطال تقسیم نامه کردند اما بنده خواستم از زمین خودم به آنان بدهم تا رضایت بدهند اما مایل به دریافت زمین نیستند و خواهان ابطال تقسیم نامه و تقسیم مجدد زمین بین ورثه هستند
آیا اگر سایر ورثه در دادگاه بگویند که ما به این دونفر حقشان را میدهیم باز هم تقسیم نامه باطل می شود؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود برشما باتوجه به توضیحاتی که فرمودین بدلیل اینکه سهم یکی از ورثه از مالیت افتاده و ضمنا اراضی ملی میباشد اصولا باید تقسیم نامه ابطال بشه و مجددا تقسیم انجام بشه اگه تقسیم رو اصولی انجام بدین بعدا با مشکل مواجه نخواهید شد ،به نظر بنده بزارین تقسیم نامه از طریق دادگاه باطل بشه و مجددا تقاضای تقسیم ترکه بدین ...