08 بهمن 1401

تعین سهم الارث هر کدام از ورثه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و درود - پدر در سال 83 فوت کرد و پس از انجام انحصار وراثت، ارزش سهم الارث مادر را دادیم، حالا پس از حدود 17 - 18 سال میخاهیم ماترک پدرمان را تقسیم کنیم که شامل مغازه و خانه و زمین و ... است، آیا مادرمان از ماترک عرصه و اعیان ، ارث میبرند؟ و چقدر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه سهم الارث مادر را از کل ارثیه پرداخت نموده باشید دیگر مادر سهمی ندارد در صورت عدم پرداخت سهم الارث مادر یک هشتم از عرصه و قیمت اعیان مادر ارث میبرد موفق باشید