17 بهمن 1401

درخواست افراز ملک مشاعی

دسته بندی : ثبتی | الزام به تفکیک ملک
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود.اراضی یک پلاک مزروعی درثبت اسناد بنام پدرم می‌باشد که خریداری نموده درخواست ثبت کرده پلاک صادر وسندقطعی صادر نشده امابنچاق واسنادان موجوده به انضمام استشهاد محلی واستعلامات متعدد از سازمانهای ذیربط.ملک الان درتصرف مانیست.عده ای گوشه کنار مقداری تصرف کرده که تماما عدوانی وغیرقانونی ازکجا باید بعنوان یکی ازوارث اقدام کنم که نهایتا سهم الارثم را تفکیک کنم .گواهی انحصار وراثت هم گرفتم برای سهم خودم اول باید اثبات مالکیت پدرم بدم یا جواب ثبت اثبات اونه کلا ازکجاباید شروع کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه اسناد و مدارک دال بر مالکیت پدر در ملک مشاعی دارید بدوا از طریق اداره ثبت اسناد و املاک مربوطه در خواست افراز ملک نمایید متعاقبا بعد از تفسیم علیه متصرفین میتوانید در محاکم قضایی اقدام نمایید موید باشید