تکلیف اموال و ارث پدری

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدر من فوت کرده و همه املاک او قولنامه ای است و از آنجا که پدر و مادرم جدا شده اند همه چیز در دست زن دوم است چکار میشود کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود.. شـما بعنـوان احدی از ورثه می توانید با در دست داشتن گواهی انحصار وراثت،، اقدام به طرح دادخواست تحریر ترکه و همچنین تقسـیم ماترک مورث را جهت رسـیدگی در دادگاه محل مطـرح نمایید.. دادگاه پس از رسـیدگی حکم به تقسـیم اموال صادر می کند.. در صورت قابل افراز بودن، اموال و املاک مذکور تقسـیم و در صورت غیرقابل افراز بودن،، اموال مذکور از طریق مزایده بفروش رسـیده و سهم الارث هریک از ورثه پرداخت خواهد گردید.. موفق باشـید..