تقسیم و فروش ماترک مورث

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
لطف میکنید منو راهنمایی کنید

پدر من حدود ۸ سال هستش فوت شدن
۲ برادر دارم که حدوده ۲۸ سال هستش توی یکی از خونه های پدرم زندگی میکنن و اینکه نمیان برای فروختن املاک دیگه رضایت بدن و امضا کنن
من باید چیکار کنم
اگه لطف کنید منو راهنمایی کنید ممنونتون میشم🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ در صورت لزم می تواتید با در دست گواهی انحصار وراثت، دادخواست تقسیم ترکه و مطالبه سـهم الارث، بطرفیت سایر وراث جهت رسـیدگی در دادگاه حقوقی، از طریق دفاتر خدمات قضایی، ثبت و مطـرح نمایید..