16 اسفند 1401

فسخ معامله غیر منقول

دسته بندی : اسناد و املاک | اعتراض به ثبت علامت تجاری
عاطفه علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام درباره ملک سوال داشتم ملک روی خاک خریداری شده ولی الان به علت تورم سازنده درخواست وجه اضافه کرده است با توجه به اینکه شرط فسخ ۷۰۰ ملییون تومان است ولی من که خریدار هستم راضی به فسخ یا پرداخت مبلغ اضافه نیستم میخواستم شرایط رو از نظر قانونی بدونم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

میبایست قرارداد شما بررسی شود که چنین شرط یا اختیاری در قرارداد ذکر شده است یا نه