05 دی 1402

اسناد تجاری لازم الاجرا

دسته بندی : اسناد و املاک | اعتراض به ثبت علامت تجاری
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عذر میخوام اما توضیح شما جواب سوال من نبود، سوال من این بود که باید به اسم سالن باشه یا مشکلی نداره به اسم شخص دیگه ای هم باشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در صورتیکه قرارداد کار بین شما و کارفرما تنظیم شده میتوانید مشخصات سفته را در آن قید نمایید اما از بابت ضمانت لازم به توضیح است سفته از اسناد تجاری لازم الاجراست و در تاریخ پرداخت شما ملزم به پرداخت هستید و قید کلمه ضمانت در وصول وجه سفته تفاوتی ایجاد نمیکند