19 اسفند 1401

درخواست افراز از طریق اداره ثبت

دسته بندی : ثبتی | افراز ملک
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما با یک نفر 13سال پیش کاغذی بین خودمان نوشتیم که زمین از او و ساخت از ما حال نمی یاد تکلیف این خونه را معلوم کنیم ما باید چه کار کنیم ممنون می شم جوابمو بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه ملک دارای سند رسمی بنام هر دوی شماست می توانید درخواست افراز سند از طریق اداره ثبت محل نموده در صورت نظر اداره ثبت به عدم افراز فروش مال مشاع از طریق دادگاه اقدام نمایید