26 شهریور 1400

تقسیم ترکه وفروش مال مشاع

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام پدر بنده تازگی فوت شده و ما ۳ نفر هستیم مادرم ، من و خواهرم، من فرزند ارشد و پسر هستم، طبق قانون یک هشتم از ارث به مادر و پسر دو برابر دختر ارث میبره، اما مادرم میگه قبل از مرگ من ارثو تقسیم نکنید من ۳۰ سالم هست و میترسم مادرم مخفیانه شوهر کنه، به دلایلی... میخواستم بدونم اگه مادرم اینکارو بدون اجازه ما انجام بده تکلیف ارث چی میشه، و اون مرد تنها از ارث زن ( مادرم ) میبره و یا صاحب ارث جدید اون میشه، و ما باید از اون دوباره ارث ببریم... بعد از ازدواج

میخواستم بدونم تا در صورت نیاز ما حقمون یعنی من و خواهرم ضایع نشه چون ما راضی نیستیم مادرمون دوباره شوهر کنه طبق گفته پدرم...

ممنون.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام شما میتوانید از مادر یک صلح نامه جهت اموال مادر که بعد از فوت به شما و خواهر انتقال یابد تنظیم یا میتوانید تقسیم ترکه نمایید ولی به مادر اجازه استفاده دهید