تغییر کاربری در کمیسیون ماده ۵

دسته بندی : شهرداریها | اعتراض به رای کمیسیون ماده 5 قانون شهرداری
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
زمین که از پدرم به ارث به ورثه رسیده چون در طرح هادی کاربری بهداشتی وتجارتی خورده شده ومهلت وزارت بهداشت جهت تصرف وخ ید ان از ورثه گذشته است جهت تغییر کاربری به کمیسیون ماده 5 اداره راه وشهرسازی ارجاع شده ولی چون یکی از ورثه مجرد بوده وشهید شده است وسهم او به مادر رسیده است ومادر در قید حیات مباشد وبا رضایت خود سهم شهید ومثن اعیان بین دیگر ورثه تقسیم گردیده است وهمین موضوع باعت گردیده که پرونده به کمیسیون ماده 5 نرود
لذا خواهشمندم در صورت وجود ماده ویا تبصره ای دراین خصوص بنده را راهنمایی بفرمایند
سپاس فراوان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربر گرامی به طور خلاصه وظیفه کمیسیون 5 تغییر و تصویب طرح های تفصیلی است. البته چنانچه « تغییرات نقشه های تفصیلی اگر بر اساس طرح جامع شهری مؤثر باشد باید به تأیید مرجع تصویب کننده طرح جامع (شورای عالی شهر سازی و معماری ایران یا مرجع تعیین شده از طرف شورای عالی) برسد.» متاسفانه امکان الزام کمیسیون به تغییر کاربری وجود ندارد ولیکن می توانید با ارائه ادله دادخواست ابطال طرح تجاری بهداشتی مطرح نمایید. موفق باشید