ابطال رای داوری و ثبت دادخواست در دادگاه

دسته بندی : داوری | ابطال رای داور (مالی)
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ۱هفته پیش دادخواست ابطال رای داور را ثبت کردم‌ ولی تاکنون برای‌ من ابلاغیه و پیام نیامده و‌ هنوز شعبه مشخص نشده و ۲۰ روز دادگاه مهلت برای اعتراض به رای داور گذاشته که ۲ روز دیگه مهلت تمام‌ میشود، حالا سوال من اینه ممکنه رسیدگی به دادخواستی که ثبت کردم ۶ ماه زمان ببرد، آنوقت تو این مدت رای داور اجرایی میشود؟ یا دادگاه صبر میکند اول تکلیف دادخواستی که من ثبت کردم مشخص شود؟ لطفا کامل توصیح‌‌ دهید ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ثبت دادخواست ممکن است زمانبر باشد و بعد از ثبت وقت رسیدگی ممکن است برای چند ماه دیگر تعیین شود.