نحوه ششدانگ کردن سند مشاعی

دسته بندی : ثبتی | افراز ملک
مهدی مشایخ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک قواره زمین مسکونی 161 متری با سند تکبرگ مشاعی دارم و دو طرف زمین ساخته شده است چطوری میتونم سند ششدانگ بگیرم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی با مراجعه به شهرداری منطقه و با کسب موافقت ایشان میتوانید کار را شروع کنید و شهرداری با بررسی ملک از تمامی شرایط موافقت خود را طی نامه ای که با مهر و امضای نائب رئیس استان شماست تحویل میدهد و موافقت را اعلام میکند. سپس با مراجعه به اداره ثبت و تسلیم مجوز افراز مشاعاتی که از شهرداری مربوطه اخذ گردیده بود، اداره ثبت با بررسی ملک یا خانه شما نامه ای مبنی بر متراژهایی که میبایست ملک شما به آن تقسیم گردد به شما خواهد داد. به این نامه، نامه ی تقسیم بندی ملک گفته میشود.در این نامه متراژ زمین و تعداد طبقاتی که به هر شخص میرسد تعیین گردیده و شما میتوانید برای سند شش دانگ خود اقدام نمائید. این پروسه چند روزی بطول خواهد انجامید و بعد از طی شدن مراحل ادارای و نامه نگاری لازمه و مراحل اداری و دوباره نامه نگاری های مورد نیاز و قانونی، سندهای شش دانگ برای هر مالک به دستشان خواهد رسید.