03 خرداد 1402

اخذ نماینده قانونی از طریق دادستانی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | ثبت واقعه ولادت
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید ببخشید من حکم صدور شناسنامه فرزندمو از دادگاه گرفتم بردم ثبت احوال ولی اونجا گفتن باید جد پدری بیاد ک اونم در دسترس نیست گفتن باید از دادگاه نمایینده قانونی از دادگاه بیاد میخواستم بدونم اگه اقدام به گرفتن حکم امین موقت کنم دیگ نیازی به نماینده دادگاه ندارم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود و احترام در هر صورت باید از طریق دادستانی انجام بشه یعنی باید امور سرپرستی دستور این عمل را صادر نماید