04 خرداد 1402

بذل مهر و رجوع دوباره به آن

دسته بندی : خانواده | مطالبه ارش البکاره
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام وقت بخیر
خانم بنده چند ماه پیش مهریه خود را بخشیده بذل کرده .
آیا می‌تواند عدم داشتن پرده بکارت دوباره مهریه خود اقدام کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی بستکی به این دارد که نوع بخشش چه بوده است. اگر ابراء کرده باشد که به هیچ عنوان نمی تواند ادعایی داشته باشد. اگر بذل کرده باشد و به نوعی هبه تلقی بشود، می تواند دوباره از شما بخواهد که مهریه را پرداخت نمایید. اما بابت از دست دادن بکارت نمی تواند ادعایی داشته باشد.