29 مرداد 1402

مطالبه ارش البکاره از نامزد

دسته بندی : خانواده | مطالبه ارش البکاره
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من بعد از اشنایی چند ساله
یک سال و چند ماه نامزدی متوجه اعتیاد نامزدم شدم با توجه به اینکه نهر ماه عروسیم بود تصمیم به جدایی گرفتم و اولین رابطه ام با ایشون بود و تنها پارتنر ایشون بودن
با توجه به سنتی بودن خانواده ها و رد کردن این موضوع از طرف ایشون و بخصوص مادرشون
راهی برای اثبات این موضوع وجود داره
ممنون میشم راهنماییم کنید
عقد هم نبودیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتوانید ارش البکاره از ایشان مطالبه کنید همین که نامزد بودید کافی هست در اثبات و نیز مکان و زمان و نشانهای بدن نامزدت و پیامکهای احتمالی کافیست دقت کنید از طریق پیامک از ایشان اقرار بگیرید با دقت و سیاست